Hirdetés

Nézzük együtt a 2023-as Ubisoft Forward összes bejelentését!

|

A 2023-as Ubisoft Forwardot is élőben közvetítjük nektek, Kacival együtt izgulhatjátok végig a teljes show-t.

Hirdetés

Tegnap egy igencsak tartalmas Xbox Games Showcase & Starfield Directet nézhettünk végig, de nincs megállás, hiszen ma egyből érkezik a Ubisoft Forward, ahol a francia kiadóóriás legújabb játékait nézhetjük majd meg. Nagyrészt tudni lehet, hogy mire számíthatunk: biztosan látni fogjuk az október 12-én érkező Assassin's Creed Mirage-t, minden bizonnyal megjelenési dátumot kap az Avatar: Frontiers of Pandora, a Massive Entertainment nyílt világú Csillagok háborúja-játéka, a Star Wars Outlaws pedig már tegnap megmutatta magát egy CGI előzetessel, most viszont elvileg gameplay is érkezik.

Bőven van tehát miért várni a ma esti élő adást.

Hirdetés

Maga a Ubisoft Forward livestream pontban 19:00-kor indul, a mi élő közvetítésünk pedig pár perccel korábban startol el, itt Kaci vár majd benneteket, hogy veletek együtt nézze végig a teljes műsort. 

Ha még csak véletlenül sem akartok lemaradni legújabb videóinkról és persze az élő adásokról sem, villámsebesen csapjatok rá a feliratkozás gombra, és bökdössétek meg a csengettyűt is. Ha esetleg támogatnátok is a munkánkat, a csatornatagság és a szuperköszönet erre is lehetőséget biztosít.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)