Hirdetés

Nézzük együtt a Marvel és a Disney legújabb játékainak leleplezését!

|

Ma éjjel egy halom Marvel, Star Wars, és egyéb népszerű franchise-ra épülő játékra számítunk a Disney-től.

Hirdetés

Ma kerül először megrendezésre a Disney and Marvel Games Showcase a D23 Expo keretein belül. A show gyakorlatilag a Disney teljes videojátékos részlegének nagy bemutatója lesz, ami felöleli a Lucasfilm Gamest és a Marvel Gamest is, vagyis a Csillagok háborúja és a képregényes univerzum adaptációira is számíthatunk. A Fox felvásárlása után ráadásul olyan címek videojátékos mellékágairól is a Disney dönt, mint például az Alien vagy az Avatar - előbbiből a Focus Entertainment, utóbbiból ugyebár most a Ubisoft készít játékot.

Este 10-kor indul maga a showcase, a mi élő közvetítésünk előtte pár perccel veszi kezdetét. 

Hirdetés

Biztosan ott lesz a LEGO Star Wars: The Skywalker Saga, a Marvel's Midnight Suns, a Disney Dreamlight Valley, de számítunk egy halom új bejelentésre és meglepetésre is.

Ha még csak véletlenül sem szeretnétek lemaradni élő adásainkról és a más friss videóinkról, csapjatok rá a feliratkozás gombra, és piszkáljátok meg a csengettyűt is. Ha esetleg támogatnátok a munkánkat, akkor a csatornatagság és a szuperköszönet segítségével ezt is megtehetitek - végtelen hála jár, ha így tesztek. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)