Hirdetés

Nézzük együtt az Xbox Developer Direct összes bejelentését!

|

Már az év elején belehúz az Xbox, a Developer Directet pedig természetesen mi is élőben közvetítjük.

Hirdetés

2024-et rögtön egy Developer Directtel indítja az Xbox, ahol megmutatja magát a MachineGames gondozásában egy ideje már készülő új Indiana Jones játék, az Obsidian sokak által várt új RPG-je, az Avowed, az Oxide Games játéka, Ara: History Untold, és a Senua's Saga: Hellblade II is, amiért természetesen a Ninja Theory felel.

Belsős címekkel nem sokszor volt az utóbbi időben lehetősége villogni a zöldeknek, épp ezért valószínű, hogy nagyon komolyan fogják venni a mostani bemutatót, ahol az említett Indiana Jones játékból például több mint 10 percet megmutatnak.

Hirdetés

Jó szokásunkhoz híven mi pedig élőben közvetítjük majd az egész előadást, Kaci fog várni benneteket a GS YouTube-csatornáján pár perccel a hivatalos, este 9 órás kezdés előtt, hogy aztán vele együtt élvezhessétek végig a látottakat, és természetesen az adás végén összegezni is fogja majd azt, hogy mit tudott villantani az Xbox.

(A nyitókép ne akasszon meg titeket, nem tudjuk, miért a PoP: The Lost Crown főhőse van rajta.)

Ha más élő adásainkról sem akartok a jövőben lecsúszni, ne feledkezzetek el feliratkozni a csatornánkra. Ha pedig még támogatnátok is a munkánkat, azt megtehetitek a csatornatagság, valamint a szuperköszönet funkciók révén. Természetesen semmi sem kötelező, de hálásan köszönjük, ha így döntötök.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)