Hirdetés

Nézzük meg együtt, hogy sikerült a Final Fantasy XVI!

|

Már a megjelenés előtt meg tudjuk nektek mutatni a Final Fantasy XVI elejét.

Hirdetés

Hamarosan érkezik tesztünk is a Final Fantasy XVI kapcsán, de annyian várták már hosszú ideje a holnap megjelenő új részt, hogy már most meg szeretnénk nektek mutatni a játék legelejét. Masszív címről van szó, szóval a mai adásba tényleg csak egy kisebb szelet fér majd bele, de ne csüggedjetek, pénteken egyből érkezik a folytatás

A Final Fantasy XVI a széria első olyan epizódja, ami ízig-vérig akció-szerepjáték lesz, és ezt nem mi állítjuk, hanem maguk a fejlesztők. Ha kíváncsiak vagytok ti is, hogy milyen lehet egy ennyire akciófókuszú, a szerepjátékos elemeket mégsem elengedő Final Fantasy, akkor ez a betekintő tényleg kötelező lesz nektek.

Hirdetés

Az adás 16 órakor kezdődik, és nagyjából két órán át tart majd - lehet, hogy akár még picivel tovább is. De az teljesen bizonyos, hogy este 8-kor már a Titkos invázió sorozat első részének élő kibeszélőjét fogjuk pörgetni.

A jövőben érkező élő adásainkért érdemes feliratkozni a csatornánkra, ha pedig támogatni szeretnétek a munkánkat, a csatornatagság mellett a szuperköszönet segítségével ez a lehetőség is adott. Hálásak vagyunk minden ilyen kedvességért, óriási virtuális pacsi jár értük!

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)