Hirdetés

Nézzük meg együtt, mennyire para az Alan Wake 2!

|

Nem telhet el pénzek új livestream nélkül, ma az Alan Wake 2-t fogja Kaci kipróbálni.

Hirdetés

Chava még nyúzza az Alan Wake 2-t, mivel elég későn kaptuk meg a játék tesztkódját, de első benyomásairól azért már beszámolt nektek. Hamarosan érkezik természetesen maga teszt is a megszokott módokon, vagyis írott és videós formában, előtte viszont még meg szeretnénk nektek mutatni a Remedy Games új játékát egy élő adásban is.

Az Alan Wake 2 meglehetősen jól áll Metacriticen, hiszen a PS5-ös kiadás súlyozott átlagpontszáma jelenleg 88, míg a PC-s verzióé 92 (xboxos tesztből nem készült annyi, hogy átlagot lehessen számolni). De persze a pontoknál sokkal többet mond, ha megnézhetitek mozgás közben is a játékot.

Hirdetés

Erre ma délután 17 órától lesz lehetőségetek, Kaci a tervek szerint nagyjából két órán át fogja streamelni az Alan Wake 2-t, vagy ameddig bírja idegekkel.

Ha más élő adásainkról sem akartok a jövőben lecsúszni, ne feledkezzetek el feliratkozni a csatornánkra. Ha pedig még támogatnátok is a munkánkat, azt megtehetitek a csatornatagság, valamint a szuperköszönet funkciók révén. Természetesen semmi sem kötelező, de hálásan köszönjük, ha így döntötök.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)