Hirdetés

Nézzük meg együtt, milyen lett a Cyberpunk 2077: Phantom Liberty!

|

Ma a Cyberpunk 2077: Phantom Libertyt fogjuk kipróbálni élő adásban.

Hirdetés

Általában péntekenként szoktak jelentkezni menetrendszerinti livestreameink, holnap viszont EndreMan elfoglalt lesz, így egyetlen nappal most kivételesen előrehoztuk az adást. Halasztani semmiképp sem szerettük volna, mivel videós és írott tartalmaink alapján azt gondoljuk, nagyon sokan kíváncsiak vagytok a Cyberpunk 2077: Phantom Libertyre.

Ma ugyanis a Cyberpunk 2077 első és egyetlen nagy kiegészítőjét fogjuk elővenni, ami egyébként akár úgy is simán elindítható, ha az ember nem pörgette az alapjátékot - Endre is egy ilyen mentést fog most kezdeni.

Hirdetés

Az adás egészen pontosan 17:00-kor fog elkezdődni, és előreláthatólag nagyjából két órán át pörög majd a Cyberpunk 2077: Phantom Liberty DLC.

Ha még csak véletlenül sem szeretnétek lecsúszni élő adásainkról, akkor iratkozzatok fel a csatornánkra és bökjétek be a csengettyűt. Ha esetleg támogatni szeretnétek a munkánkat, akkor a csatornatagság funkcióval erre is lehetőség van, illetve a szuperköszöneteket is lehet dobálni, minden ilyen kedvességét nagyon köszönünk nektek!

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)