Hirdetés

Nézzük meg együtt, milyen lett a Steelrising!

|

Kaci a mai livestreamben a Steelrisingot fogja kipróbálni.

Hirdetés

Új műfajban próbálja ki magát a francia Spiders csapata, ma megjelent játékuk, a Steelrising ugyanis egy soulslike elemeket felvonultató akció-szerepjáték. A Steelrising egy olyan alternatív valóságban játszódik, ahol XVI. Lajos uralmát könyörtelen gépsereg biztosítja.

A játékban mi Aegist, Marie Antoinette királyné saját robottestőrét alakítjuk, aki egyedül veszi fel a harcot Lajos seregével. Kaci most ebbe a kalandba fog belekukkantani.

Hirdetés

Az adás a megszokott időpontban, vagyis 18 órakor veszi kezdetét, és előreláthatólag nagyjából 2 órán át tart majd - feltéve ha bírják a megpróbáltatásokat Kaci idegei. Ne feledjétek el azonban azt sem, hogy ma egy másik streammel is érkezni fogunk, hiszen élőben közvetítjük az első Disney & Marvel Game Showcase-t!

Ha a jövőben sem szeretnétek lecsúszni élő adásainkról, iratkozzatok fel és használjátok a csengőt is, hogy értesítést kapjatok róluk. Amennyiben esetleg támogatnátok a munkánkat, a csatornatagság és a szuperköszönet erre is lehetőséget biztosít - végtelen hála jár azoknak, akik így döntenek.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)