Hirdetés

Nézzünk bele együtt a Diablo Immortalba!

|

Mobilon és PC-n is megjelent a Diablo Immortal, Kaci most az utóbbi platformon esik neki a játéknak.

Hirdetés

Ki tudja, mennyit kell még várni a Diablo széria számozott folytatására, a negyedik részre, de addig is itt van nekünk a nemrég megjelent mobilos spin-off. Sőt, az utolsó pillanatban az Activision és a Blizzard illetékesei úgy döntöttek, hogy portolják a játékot a jó öreg PC-re is, így akár számítógépeken is lehet pörgetni a Diablo Immortalt.

Mai livestreamünkben Kaci pontosan így fog tenni, PC-n próbálja ki az új Diablo-játékot.

Hirdetés

Egészen pontosan ma 17 órakor fog elkezdődni Diablo Immortal livestreamünk, az adás pedig nagyjából két órán át tart majd. 

Amennyiben nem szeretnétek lecsúszni a jövőben sem az élő adásainkról, akkor mindenképp iratkozzatok fel a csatornánkra, ha pedig esetleg támogatnátok a munkánkat, akkor a csatornatagság erre is lehetőséget nyújt. Elképesztő hála jár mindkettőért!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)