Hirdetés

Nézzünk bele együtt a szeptemberben érkező Mortal Kombat 1-be!

|

Lehetőségünk nyílt már a Mortal Kombat 1 megjelenése előtt egy online stresszteszt keretein belül megmutatni nektek, milyen is lesz majd a játék.

Hirdetés

Picit még odébb van a Mortal Kombat 1 megjelenése, hiszen a NetherRealm Studios játéka szeptember 19-én érkezik majd PC-re, valamint Xbox Series X/S, PlayStation 5 és Nintendo Switch konzolokra. A hazai forgalmazó, a Cenega Hungary azonban hozzáférést biztosított nekünk a játék hétvégi online stressztesztjére, amit streamelhetünk is nektek, ezúton is hatalmas köszi nekik.

Ma délután tehát ízekre pofoztatjuk magunkat. EndreMan Xbox Series X konzolon mutatja meg nektek, milyen lesz az az új Mortal Kombat epizód, ami egy teljesen új idővonalon indítja újra a széria sztoriját.

Hirdetés

Az adás 17 órakor kezdődik, pontban ekkor fog elindulni maga a stresszteszt is - remélhetőleg gyorsan bejutunk, de ha esetleg kicsit várakozni kell, akkor se aggódjatok, Endre majd remek anekdotákkal szórakoztat benneteket, ahogy ezt már megszokhattuk tőle.

Amennyiben nem szeretnétek lecsúszni a jövőben sem az élő adásainkról, akkor mindenképp iratkozzatok fel a csatornánkra, ha pedig esetleg támogatnátok a munkánkat, akkor a csatornatagság erre is lehetőséget nyújt. Mindkettőért nagyon hálásak vagyunk!

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)