Hirdetés

Október a folytatások hónapja lesz

|

Érkezik az ingyenes Overwatch 2, a Call of Duty: Modern Warfare 2 és sok más izgalmas újdonság.

Hirdetés

Szépen lassan most már tényleg magunk mögött tudhatjuk az unalmas(abb) nyári hónapokat, és ember legyen a talpán, aki rápillant az októberi megjelenések listájára, és nem talál közöttük egyetlen egy számára érdekes címet sem. Mi most a megszokott módon, vagyis első körben videós formában mutatjuk meg nektek a (szerintünk) legfontosabb újdonságokat.

Többek között szó esik például a Call of Duty: Modern Warfare 2-ről és az Overwatch 2-ről is, de elég az alábbi videó nyitóképére pillantani ahhoz, hogy beugorjon, bizony egy DC Comics vonatkozású játék is érkezik idén októberben. 

Hirdetés

Hamarosan jelentkezünk nagyobb átfogó cikkünkkel is, melyben tényleg megtalálható lesz az októberi megjelenések apraja-nagyja, de addig is nézzétek meg gyorsan a friss videót:

Ha a jövőben sem akartok lemaradni friss videóinkról, akkor iratkozzatok fel, amennyiben pedig esetleg támogatnátok is a munkánkat, a szuperköszönet és a csatornatagság funkciók segítségével erre is lehetőségetek van. Nagyon hálásak vagyunk, ha így tesztek. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)