Hirdetés

Összegyűjtöttük egy videóba a legjobb gamer ivós játékokat

|

A szilveszter sem telhet el játék nélkül, adunk pár tippet arra, hogyan lehet még fergetegesebb a buli.

Hirdetés

Nemrég cikk formájában is publikáltuk a gamer ivós játékok kapcsán született szilveszteri gyűjtésünket, viszont úgy gondoltuk, biztosan szívesen megnéznétek videóként is ezt a toplistát. 

Mivel ez lesz a GameStar Hungary YouTube-csatorna utolsó 2020-as videója, engedjétek meg, hogy megköszönjem az egész éves megtisztelő figyelmeteket, 2020-ban hatalmasat lépett előre a csatorna, és ez elsősorban nektek köszönhető. 

Hirdetés

A holnapi nap folyamán egy olyan cikkel is jelentkezünk majd, amelyben 2020 legnézettebb GameStar videóit szedjük össze (külön listázzuk a saját tartalmakat, a filmes és a videojátékos trailereket), most viszont még egyszer utoljára bökjetek rá idén a Play gombra. Ó, és mielőtt elfelejteném: nagyon fontos, hogy ezek a játékok addig viccesek, amíg mindenki jól érzi magát, és senki sincs rosszul. Vigyázzatok magatokra, tartsatok mértéket. 

Ha 2021-ben sem akartok lemaradni legújabb videós tartalmainkról, akkor mindenképpen iratkozzatok fel, és bökjétek be a csengettyűt is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)