Hirdetés

Összeszedtük a legemlékezetesebb főgonoszokat, akiket imádtunk utálni

|

Szubjektív listánkban a leginkább hozzánk nőtt szemétládákat találjátok meg.

Hirdetés

Általában a videojátékok protagonistái maradnak meg emlékezetünkben, de a tényleg kivételes, jól írt címekben az ellenlábasok is tudnak olyan érdekesek lenni, hogy sose feledjük el őket. Most egy olyan múltidézésre invitálunk benneteket, ahol róluk lesz szó.

Legújabb videós toplistánkban ugyanis a játékvilág 10 legemlékezetesebb gennyládájt szedtük össze, vagyis a kedvenc rosszfiúinkat.

Hirdetés

Ti kivel vagy kikkel bővítenétek a felsorolást? Írjátok meg kommentben! 

Ha tetszett nektek a videó, iratkozzatok fel a csatornánkra és bökjétek be a csengettyűt is. Ha támogatni szeretnétek azt, amit csinálunk, akkor a szuperköszönet és a csatornatagság funkciók segítségével erre is lehetőségetek van - nagyon köszönjük nektek, ha így tesztek.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)