Hirdetés

Összeszedtük a legjobb sulis játékokat

|

Elkezdődött az iskola, épp itt volt már az ideje ennek a gyűjtésnek is.

Hirdetés

Szeptember 1-jén becsöngettek az iskolákban, azóta pedig eltelt már nap, bőven túl lehetnek az érintettek a sulikezdés okozta kezdetti sokkon. Legújabb videós toplistánkban mi most épp olyan címeket szedtünk össze, amik kifejezetten egy iskolában játszódnak, vagy szorosan kapcsolódik tematikájuk a sulikhoz. 

Megpróbáltunk összepattintani egy változatos listát, amiben kaland- és szerepjátékok, de még szimulátorok is helyet kaptak. Összesen tíz ilyen címről mesélünk nektek a lenti videóban. 

Hirdetés

A lista természetesen mint mindig, most is szabadon bővíthet, bátran dobjátok be ti is azokat a kedvenc játékaitokat, amik iskolában játszódnak vagy más módon a sulihoz köthetők!

Hasonló vagy épp teljesen más, de ugyancsak remek videók folyamatosan érkezni fognak a YouTube csatornánkon, szóval bátran iratkozzatok fel, ha még nem tettétek. A csatornataggá válással és a szuperköszönettel támogathattok minket, ha esetleg szeretnétek. 

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)