Hirdetés

Összeszedtük a legkeményebb bossharcokat

|

Szubjektív listánkban a szerintünk legemlékezetesebb bossharcokat nézhetitek meg.

Hirdetés

Egészen frenetikus érzés az, amikor az ember hosszú idő után végre sikeresen le tud nyomni egy különösen erős főellenséget, ezek a bossharcok egy életre a tudatunkba tudnak égni. És bizony nem kevés bele is vésődött az elménkbe az elmúlt évek során.

Az alábbi videóban ezek közül elevenítettünk fel most párat. Az esetleges félreértések elkerülése végett fontos viszont már itt, az elején tisztázni, hogy betűrendben haladunk, nem nehézség alapján.

Hirdetés

Természetesen a lista korántsem teljes, nagyon sokáig lehetne még folytatni a nosztalgiázást. Bennetek mely játékok bossharcai hagytak mély nyomot? Írjátok meg kommentben! 

Ha tetszett nektek ez a lista, akkor bátran dobjatok rá egy like-ot, hasonló tartalmakért pedig mindenképpen iratkozzatok fel a csatornánkra, ha korábban esetleg még nem tettétek volna. Amennyiben támogatni szeretnétek a munkánkat, a csatornatagság és a szuperköszönet funkciókkal erre is lehetőségetek van.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)