Hirdetés

Overwatch - összecsap a GameStar és a Pulitron csapata, élőben nézhetitek!

|

Fut az Overwatch nyílt béta, a Pulitron streamerei pedig kihívtak minket, hogy aztán jól elverhessenek, vagy elverhessük őket.

Hirdetés

Csütörtöktől egészen hétfőig, a nyílt béta ideje alatt bárki kipróbálhatja a május 24-én megjelenő Overwatch-ot, a Blizzard hosszú idő óta első teljesen új játékát.

Közülünk többen meghívót kaptak a zárt bétába, úgyhogy volt időnk gyakorolni, de vannak olyanok is, akik egy körnél többet nem játszottak a játékkal.

Ma este 6-tól élőben közvetítjük, hogyan küzdünk meg a Pulitron streamerei, Joe, Sirius, Taurus, daev (igen,  az a daev, az áruló) és oroberto alkotta csapattal a játék PC-s változatában.

A streamet a fenti képre kattintva követhetitek majd. Ha kíváncsiak vagytok arra, az ellenfél csapat hogyan játszik, hogyan kommunikál taktikázik, Siriust itt, orobertót itt fogjátok tudni nézni, de maradjatok inkább velünk, szorítsatok nekünk. És iratkozzatok is fel csatornánkra, mert abból baj nem lehet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)