Hirdetés

Pallost ragadunk a Chivalry 2-ben

|

Kaci a mai livestreamben a Torn Banner Studios nemrég megjelent játékát, a Chivalry 2-t próbálja ki.

Hirdetés

Már az első Chivalry játéknak is masszív rajongótábora volt, a folytatás esetében pedig szintén biztosan sokan vártak már régóta arra, hogy méretes pallosokkal a kezükben kezdjék el módszeresen felszeletelni a gaz ellen. Ma Kaci is erre tesz kísérletet. 

Az adás a megszokottól most picit eltérően, egy órával korábban, tehát 16:00-kor kezdődik (minimális késés persze bármikor benne van a pakliban), és nagyjából kétórás kaszabolásra számíthattok. 

Hirdetés

Amennyiben még csak véletlenül sem akartok lecsúszni a jövőben az élő adásainkról, mindenképp iratkozzatok fel a csatornánkra, amennyien pedig esetleg támogatni szeretnétek a munkánkat, akkor a csatornatagság erre is lehetőséget nyújt. Mindkettőért nagyon hálásak vagyunk!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)