Hirdetés

PC-n is annyira kiváló a Spider-Man, mint PlayStationön volt?

|

Négy évvel a konzolos változat után megérkezik PC-re is a Marvel's Spider-Man, ráadásul rögtön a legteljesebb, legszebb verzió. Videón mutatjuk meg.

Hirdetés

A PlayStation sikeréhez nagyban hozzájárulnak az exkluzívok, amik már csak azért is kiemelkedő minőségűek, mert egy, legfeljebb két platformra kell őket optimalizálni. A fejlesztők akkor is a Sony teljes támogatását élvezik, ha nem a kiadóhoz tartoznak.

Az Insomniac Games még független csapatként készítette el a Marvel's Spider-Man első, 2018-ban megjelent változatát, de a PC-s portot már a PlayStation Studios nagy családjának tagjaként szállítja le nekünk augusztus 12-én.

Hirdetés

Volt alkalmunk eltölteni vele nem kevés időt a megjelenés előtt, saját felvételeket használva mutatjuk be, milyen a játék különböző beállítások mellett, mennyire gyönyörűek a tükröződések, és azt is eláruljuk, milyen gépet használtunk.

Ha inkább olvasnátok tesztünket, megtaláljátok itt

Indul a szezon, jönnek majd a további tesztek, és ezek mellett is számos videóval készülünk, iratkozzatok fel a csatornánkra mindenképpen. Like-okat, támogatásokat nagyon megköszönjük, ahogy a kommenteket is, akár építő jellegű kritikát, akár dicséretet fogalmaztok meg.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)