Hirdetés

Piszok nehéz döntéseket kell meghoznod ezekben a játékokban

|

Összeszedtük azokat a videojátékokat, mik szerintünk a legkeményebb döntések elé állították a játékosokat.

Hirdetés

A videojátékok világa nem csak önfeledt mókát és kacagást jelent, bőven akadnak olyan játékok is, amelyekben kemény döntések elé állítanak bennünket a fejlesztők, és a történet alakulására hatalmas hatással van az, hogy mit cselekszünk, kit hagyunk életben, kinek segítünk, vagy épp kiből csinálunk ádáz ellenséget. 

Legújabb videónkban most pontosan ilyen játékokat gyűjtöttünk össze egy kis csokorba. Akadnak közözzük olyanok, amikkel minden bizonnyal játszott már a legtöbbetek, de azért próbáltunk közéjük csempészni régebbi és újabb címeket is, illetve a legnagyobb nevek mellett olyan alkotásokat, amelyek egyeseknél még talán radar alatt maradhattak ezidáig. 

Hirdetés

Ti milyen címekkel bővítenétek a listát? Írjátok meg kommentben!

Ha egyetlen videónkról sem akartok a jövőben lecsúszni, ne feledkezzetek el feliratkozni a csatornánkra. Ha pedig még támogatnátok is a munkánkat, azt megtehetitek a csatornatagság, valamint a szuperköszönet funkciók révén. Természetesen semmi sem kötelező, de hálásan köszönjük, ha így döntötök.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)