Hirdetés

"Ahol van bundám, ott egész jó" - derült ki a budapesti PlayIT-en

|

Ismét egy remek Xbox One PlayIT Show-n vagyunk túl, mutatjuk a budapesti rendezvény legemlékezetesebb pillanatait.

Hirdetés

Április 29-én a gamerek elfoglalták a budapesti Hungexpót, ahol három óriási csarnokban zajlottak az Xbox One PlayIT Show izgalmas programjai. Természetesen mi sem hagytuk ki ezt a bulit.

Hirdetés

Gócza és EndreMan több híres videóst és tehetséges cosplayert is elkapott pár mondat erejéig a budapesti PlayIT-en, az interjúk sorát például rögtön egy óriási mosómedvével kezdték a srácok. Guardians of the Galaxy karakterek mellett persze még sok más csodának beöltöztek a vendégek, a Widowmaker jelmezes hölgytől ráadásul azt is megtudhattuk, hogy (most kapaszkodjatok meg!) varrógéppel készítette a ruháját. 

YouTube-csatornánkon már megnézhetitek a Trónok harca színészeivel készített interjúnkat, ha pedig a többi csodás videónkról sem szeretnétek lemaradni, akkor mindenképpen nyomhatok rá erre a gombra:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)