Hirdetés

E-sport rajongóként is hatalmas buli volt a debreceni PlayIT Show

|

A League of Legends, a CS:GO, a Rocket League, a PUBG, de még a Clash Royale rajongóknak is tartogatott valamit a Főnix Csarnok.

Hirdetés

Még egy hétre vagyunk a V4 Future Sports Festivaltól, ami egyszer és mindenkorra felteszi majd kis hazánkat Európa e-sport térképére, de a kompetitív játékok rajongóinak addig sem kell unatkozniuk.

Hirdetés

Március 11-én rendezték a debreceni PlayIT-et, ahová természetesen mi is kilátogattunk, és ha már ott voltunk, körülnéztünk kicsit az e-sport helyszíneken. A hatalmas League of Legends színpadot nehéz lett volna nem észrevenni, már csak azért is, mert a kommentátorok hangját még a csarnok másik végében is hallani lehetett. Egyiküket mikrofonvégre is kaptuk két meccs között.

Igyekszünk az összes fontos hazai eseményen ott lenni, ha nem akartok lemaradni a legfontosabb dolgokról, iratkozzatok fel!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)