Hirdetés

Pókember botrányosan csatlakozik a Bosszúállókhoz, kopogtat az xCloud

|

Ezen a hétvégén is összeszedtük nektek a játékvilág és az e-sport legfontosabb híreit.

Hirdetés

Ezen a héten sem maradtok új adás nélkül. Az aktuális Hype-ban pedig az ősszel érkező xCloud, illetve a Marvel's Avengers PS-exkluzív karaktere, Pókember kerül a fókuszba.

Hirdetés

A forgatás után érkezett a hír, miszerint a Microsoft kvázi cáfolta az Xbox Live Gold törlését, ezt figyelembe véve indítástok el az aktuális GameStar Hype-ot, ezt követően pedig bátran nézzetek körül a GameStar Hype támogatója, a Samsung exkluzív akciói között!

A GameStar Hype műsora az Esport Universum produkciós gondozásában készült. Ha jövő héten sem akartok lemaradni a Hype legújabb részéről, akkor mindenképp iratkozzatok fel a GameStar Hungary YouTube-csatornára: 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)