Hirdetés

Próbáljuk ki együtt az Atlas Fallent!

|

Képes volt a Deck13 Interactive a soulslike műfajon kívül is maradandót alkotni? Ma kiderül!

Hirdetés

Az Atlas Fallen esetében pont azért húzott egy merészebbet a fejlesztő Deck13 csapata, mert az első Lords of the Fallen és a két The Surge-játék után ezúttal nem egy újabb soulslike címet készítettek el, hanem egy sokkal klasszikusabbnak mondható akció-szerepjátékot. A hangsúly mondjuk messze inkább az akció részen van. 

Egy különleges páncélkesztyű birtokában az Atlas Fallen főhőse képessé válik uralma alá hajtani a homokot, melyen nem csak villámgyorsan tud siklani, hanem akár fegyvereket is formálhat belőle. De mindez hogy néz ki a gyakorlatban?

Hirdetés

Ma délután Kaci pontosan erre ad majd nektek választ, hiszen legújabb livestreamünkben az Atlas Fallent fogja kipróbálni. Az adás a megszokott időpontban, vagyis 17:00-kor kedődik.

Ha más élő adásainkról sem akartok a jövőben lecsúszni, ne feledkezzetek el feliratkozni a csatornánkra. Ha pedig még támogatnátok is a munkánkat, azt megtehetitek a csatornatagság, valamint a szuperköszönet funkciók révén. Természetesen semmi sem kötelező, de nagyon köszönjük, ha így döntötök.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)