Hirdetés

Próbáljuk ki együtt az Overwatch 2-t!

|

Kaci a mai livestreamben az Overwatch 2-nek fog nekiesni, már persze, ha túljut a játék töltőképernyőjén.

Hirdetés

A héten hivatalosan is elrajtolt korai hozzáférésben az Activision Blizzard új játéka, a loot boxoktól mentesített, ugyanakkor battle pass-rendszerrel és egy halom kozmetikai mikrotranzakcióval dúsított Overwatch 2, ami teljesen ingyenesen elérhető bárki számára akár PC-n, akár konzolokon. 

A játék kipróbálásához persze némi türelemre is szükség van, ugyanis a szerverek egyelőre nehezen birkóznak meg a rajongók rohamával, hosszú sorokban kell várakozni arra, hogy kitáruljanak a kapuk az ember előtt. Mi persze nem rettenünk meg az efféle akadályoktól.

Hirdetés

Éppen ezért ma délután Kaci fejest fog ugrani az Overwatch 2-be, ha törik, ha szakad. Az adás 17 órakor kezdődik és a megszokott módon nagyjából két órán át tart majd.

A jövőben érkező élő adásainkért érdemes feliratkozni a csatornánkra, ha pedig támogatni szeretnétek a munkánkat, a csatornatagság mellett a szuperköszönetet segítségével ez a lehetőség is adott. Hálásak vagyunk minden ilyen kedvességért, óriási virtuális pacsi jár értük!

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)