Hirdetés

Remek FPS-ek Call of Duty, Battlefield, CS:GO vagy Siege helyett

|

Ha már unod a CS:GO-t, a Rainbow Six: Siege-et és más népszerű FPS-eket, ezeket mindenképp csekkold!

Hirdetés

Ha igazán jó, nem mellékesen remek kompetitív játékmódokkal rendelkező FPS-címekről van szó, akkor a legtöbbeknek valószínűleg az aktuális Call of Duty és Battlefield, valamint a CS:GO és a Tom Clancy's Rainbow Six Siege ugranak be az elsők között.

Nem árt azonban szélesíteni a spektrumot, és ránézni más FPS-játékokra is, mert egy halom egyéb csoda is várja azt, hogy végre tegyetek velük legalább egy próbát.

Hirdetés

Az alábbi videóban pontosan ilyen ismertebb és kevésbé ismert címeket gyűjtöttünk össze, köztük olyan játékokat, mint az Escape from Tarkov, az Insurgency: Sandstorm, a Splitgate, vagy épp a Hell Let Loose.

Ha tetszett nektek ez a videó, bátran iratkozzatok fel és bökjétek be a csengettyűt. Amennyiben támogatni is szeretnétek a munkánkat, akkor erre a csatornatagság funkcióval van lehetőségetek, nagyon szépen köszönünk minden támogatást!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)