Hirdetés

Resident Evil 7 Bedroom DLC végigjászás - így lehet kijutni a hálóból

|

GameStart Extra különkiadásunkban a Resident Evil VII a napokban megjelent DLC-jét, a Banned Footage Vol 1-ben található Bedroom fejezetet játszuk végig.

Hirdetés

A Capcom nem várt sokat az első Resident Evil 7 DLC kiadásával, a héten ugyanis megjelent a Banned Footage Vol 1., ami izgalmas módokkal bővítette a játékot.

A Bedroom DLC egy önálló epizód, amiben nem Ethan, hanem a videós, Clancy a főszereplő. Marguerite látja vendégül, ennek azonban a fiú nyilván nem örül, így az a feladatunk, hogy valahogy kijussunk a hálószobából. Amikor az asszony kilép az ajtón, szabadon tehetünk-vehetünk, viszont ha visszatér, mindent vissza kell rendeznünk, különben... Nos, ez kiderül a videóból. 

Az alapjáték végigjátszását is folytatjuk, iratkozzatok fel csatornánkra, hogy ne maradjatok le róla! 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)