Hirdetés

Hol az az átkozott kulcs?! - Resident Evil 7 GameStart 2. rész

|

Folytatódik a Resident Evil VII végigjátszásunk, amelyben HP és EndreMan ismét egy kicsit összébb húzódott a kanapén. De hát tudjátok, jobb félni, mint megijedni.

Hirdetés

Bevallom hősiesen, hogy valószínűleg nem sok ember van a szerkesztőségben (ha van egyáltalán), aki nálam jobban parázik a játékokban. Így fordulhatott elő, hogy a cikk megírása előtt mindössze 15 másodperc elég legyen a fenti videóból, hogy egy isteneset káromkodjak, miközben az asztalba kapaszkodva próbálom elkerülni, hogy felboruljak a székkel.

Ha ti ennél bátrabbak vagytok, akkor feltétlenül nézzétek végig a Resident Evil VII végigjátszásunk második epizódját, amelyben a GameStar legbátrabbjai megpróbálnak nem eltévedni a Baker kúria frissen festett folyosóin. Ha pedig a következő részről sem akartok lemaradni, kattinstatok az alábbi dobozra!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)