Hirdetés

Road 96 livestreamben fejtjük meg az út íratlan szabályát

|

Kaci ma egy igazán különleges játékot fog kipróbálni, gyertek velünk erre a nem mindennapi utazásra!

Hirdetés

Tegnap EndreMan végre befejezte a Strayt, ma pedig már érkezik is a következő, menetrendszerint élő adásunk. Ebben a livestreamben Kaci ül majd a kamera előtt, és egy olyan egyedi címet próbál ki, ami a Game Pass kínálatában is elérhető, szóval végtelenül egyszerűen rá tudtok majd nézni ti is, ha megtetszene.

Nem másról, mint a Road 96-ről van szó, ami egy procedurálisan generálódó világban vezeti végig főhősét a 96-os úton. Nincs két ugyanolyan kaland, nincs két teljesen megegyező utazás, hiszen a játékos döntése is alakítja a sztorit, illetve véletlenszerűen találkozunk majd össze kedves útitársakkal és gazfickókkal egyaránt. Érdekes, nem? Ki is próbáljuk.

Hirdetés

Az adás a szokott időpontban, vagyis ma 17 órakor kezdődik, és előreláthatóan nagyjából két órán át tart majd. Meglátjuk, ennyi idő alatt mennyire messze jutunk el a 96-os úton.

További élő adásainkért érdemes feliratkozni a csatornánkra, ha pedig támogatni szeretnétek a munkánkat, a csatornatagság mellett a szuperköszönetet segítségével ez a lehetőség is adott. Hálásak vagyunk minden ilyen kedvességért!

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)