Hirdetés

Rommá lövünk mindent a Helldivers 2-ben

|

A mai adásban Hunter a Helldivers 2-t fogja kipróbálni.

Hirdetés

Érdekes irányt vett a második Helldivers, hiszen míg a 2015-ös első rész egy izometrikus shooter volt, a folytatás immár TPS nézetet használó lövölde lett. Tegnap hivatalosan meg is jelent az Arrowhead Game Studios új projektje, szóval nincs semmi akadálya annak, hogy livestreamben mutassuk be nektek az új játékot. Már ha a szerverek is így akarják, mivel kissé döcögős volt azért a játék rajtja, már ma érkezett egy javítócsomag is, hogy a problémás matchmaking javulgasson valamennyit. 

Szóval ma délután PC-n nézzük meg, hogy sikerült a Helldivers 2, remélhetőleg engedi majd a technika érzékeny múzsája, hogy harcba indulhassunk.

Hirdetés

Az adás egészen pontosan 16 órakor kezdődik majd el, és a tervek szerint nagyjából 2 órán át tart majd, ameddig Hunter kolléga bírja idegekkel a hentelést.

Ha más élő adásainkról sem akartok a jövőben lecsúszni, ne feledkezzetek el feliratkozni a csatornánkra. Ha pedig még támogatnátok is a munkánkat, azt megtehetitek a csatornatagság, valamint a szuperköszönet funkciók révén, hálánk erősebb, mint egy zombi szorítása.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)