Hirdetés

Kampókéz, krumpliorr - Sea of Thieves LIVESTREAM #2

|

Kaci ezúttal videós pajtásokkal száll közös kalózhajóba.

Hirdetés

Legutóbb a GameStar szerkesztőségének tagjai próbálkoztak meg több-kevesebb sikerrel irányítani egy méretes kalózhajót, most azonban Kaci új vizekre evez. Ismét elérhető a Sea of Thieves zárt bétája, mivel a készítők tesztelni szeretnék a szerverek strapabíróságát, ezt pedig Kaci sem hagyhatta ki. 

Hirdetés

Kedvenc szakállas kalózkapitányunk perceken belül felhúzza a horgonyt, és a kiváló daev, valamint a nem kevésbé remek Sirius társaságában kezd fosztogatni, így jobban jártok, ha elkerülitek őket a Karib-térségben - nézni viszont abszolút szabad, sőt ajánlott is a kalózbandát. Természetesen a kalandot a GameStar YouTube-csatornáján is nyomon követhetitek, vagy itt a hírben is rákönyökölhettek a nagy Play gombra.

Ha a jövőben sem akartok lemaradni egyetlen streamről sem, akkor mindenképpen iratkozzatok fel. Ha bekattintjátok a kis csengettyűt és a YouTube istenei is úgy akarják, akkor még értesítést is kaptok a friss videókról. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)