Hirdetés

She-Hulk sokkal összetettebb és izgalmasabb karakter, mint gondolnád

|

Nappal ügyvéd, éjjel igazságosztó? Ennél azért több rejlik a Marvel egyik legnépszerűbb női szuperhősében, a magyarul megjelent képregényekben Amazonnak nevezett Jennifer Waltersben.

Hirdetés

Hajszálnyira vagyunk attól, hogy elkezdődjön a Disney+-on a Marvel filmes univerzumába illeszkedő She-Hulk: Attorney at Law (Amazon: Ügyvéd) című sorozat, amelyben Bruce Banner unokatestvére is bemutatkozik végre a nagyközönségnek. A szuperképességű embereket és más lények jogi képviseletét ellátó Jennifer Walters egy életmentő vérátömlesztés révén válik Hulkhoz hasonlatossá, ám vele ellentétben nemcsak a tudatát őrzi meg, hanem még az átváltozását is irányítani tudja. Többé-kevésbé.

Jóllehet, a karakter a nézők számára nem feltétlenül ismerős, aki már az MCU, sőt a filmadaptációk előtt is otthonosan mozgott a szuperhősök világában, már számtalan képregényben találkozhatott She-Hulkkal.

Hirdetés

A közelgő sorozat alkalmából az alábbi videóban összefoglaljuk mindazt, amit Amazonról tudni kell, kezdve születésének kissé sürgető körülményeitől a pályafutása meghatározó állomásain át egészen a jelenleg is futó történetszálig.

Érdemes feliratkozni a csatornánkra, amennyiben elnyerte tetszéseteket a videó, hogy ne maradjatok le a későbbi anyagainkról, és a biztonság kedvéért nyomjatok egyet a csengettyűre is, így időben értesítést kaptok mindenről. És ha esetleg még támogatnátok is a munkánkat, akkor azt a szuperköszönet, illetve a csatornatagság funkciók révén megtehetitek - hálánk üldözni fog, amennyiben így tesztek.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)