Hirdetés

Megérkezett a Morbius első magyar feliratos előzetese, váratlan vendéggel a végén

|

A Sony saját képregényes univerzumának második filmje, a Venomot követő Morbius megkapta végre első hivatalos előzetesét.

Hirdetés

Morbius, az "élő vámpír" először 1971 októberében, a The Amazing Spider-Man 101. számában bukkant fel. A halálos vérbetegségben szenvedő Nobel-díjas tudós, Michael Morbius kifejlesztett egy gyógymódot betegségére, ennek mellékhatásaként azonban vámpírszerű lénnyé változott. A '70-es évek óta visszatérő szereplőjévé vált a Marvel képregényeknek, a 2018-as Venom után pedig a róla készült film lesz a Sony második próbálkozása saját, Pókember nélküli pókuniverzumának építése kapcsán.

Hirdetés

Most végre valahára megérkezett a Morbius film első előzetese, amelyben természetesen a címszereplőnek, Jared Letónak jutott a legtöbb emlékezetes pillanat. Korábban arról szóltak a pletykák, hogy a Morbius kapcsolódni fog a Marvel filmes univerzumhoz, és láthatunk majd benne körözési plakátokat, amelyeken Peter Parker (Tom Holland) szerepel. Nos, végül plakátot nem kaptunk, de azért egy érdekes graffiti ott virít az egyik falon, és akadnak még itt elég konkrétnak tűnő utalások. Bökjetek rá a nagy Play gombra, és nézzetek a Morbius első kedvcsináló videóját, a végén egy legalább olyan érdekes vendégszereplő vár benneteket, mint Pókember lenne!

A Morbius 2020 július 31-én érkezik meg az Egyesült Államokba. Hivatal magyar premierdátum egyelőre nincs, de elég valószínű, hogy a megszokott módon egy nappal az amerikai bemutató előtt fogjuk megkapni a filmet. 

Most pedig, hogy már láttátok az előzetest, meséljetek: ugye a videó végén felbukkanó Michael Keaton szerintetek sem más, mint a Keselyű, és tényleg az MCU része lesz a Morbius?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)