Hirdetés

Sosem feledjük ezeket a havas videojátékokat

|

Legendás játékokat gyűjtöttük össze egy videóban, amelyekben imádtuk a havat.

Hirdetés

Bár jelenleg nem úgy fest a dolog, hogy fehér karácsonyunk lesz (hosszú évek óta teljesen hómentes, majdhogynem tavaszias az ünnepi időjárás), de azért legalább már az elmúlt napokban esett annyi hó, ami elérte az értékelhető szintet, lehetett kicsit szánkózni, hóembert építeni, és minden olyan jót csinálni, amit manapság egyre ritkábban adnak meg nekünk a telek.

Pedig a hó remek dolog, az alábbi videóban pedig videojátékokkal fogjuk igazolni ezt az állítást, ugyanis összeszedtük azokat a kedvenc címeinket, amelyekben a hó kulcsfontosságú szerephez jutott, és nem mellesleg játékelemként is örömmel emlékszünk vissza rájuk.

Természetesen most is várjuk a ti kedvenceiteket, lent a kommentek között jöhetnek is azok a havas játékok, amiket ti a legjobban szerettek!

Hirdetés

Íme a videónk, lehet dideregni:

Ha tetszett nektek ez a gyűjtés, akkor dobjatok rá egy like-ot, amennyiben korábban még nem tettétek volna meg, bátran iratkozzatok fel a csatornánkra és bökjétek be a csengettyűt is, hogy értesítést kapjatok legújabb anyagainkról. Ha esetleg támogatni is szeretnétek a munkánkat, akkor a csatornatagság vagy a szuperköszönet funkciók segítségével erre is lehetőségetek van. Havas hála érte.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)