Hirdetés

Szektát alapítunk a Cult of the Lambben

|

A legújabb livestreamünkben Kaci a Cult of the Lamb sátánian cuki kis erdei lényeit fogja terelgetni.

Hirdetés

Hamarosan végre-valahára el fogunk jutni az ősz nagyobb megjelenéseihez, de előtte még bőven marad elég időnk ránézni kisebb címekre is. Ilyen például az a Cult of the Lamb, ami egyszerre bizarr és végtelenül cuki. A játék gyakorlatilag az Animal Crossing vegyítése a masszív horrorral. Kedves erdei lények között kell ugyanis kiépítenünk saját gonosz kultuszunkat. 

De milyen lehet az erdei állatkák szektáját menedzselni? Ma 17 órakor kiderül, ekkor fogja kezdeni Kaci a streamet, és a tervek szerint nagyjából két órán át pörgeti a Cult of the Lambet. 

Hirdetés

Dicsértessék a bárány, ez most tényleg kemény lesz - legalább annyira kemény, mint amennyire a livestream borítóképén hasít a vörös szemű báránynagyúr. 

Ha még csak véletlenül sem szeretnétek lemaradni élő adásainkról és a más friss videóinkról, csapjatok rá a feliratkozás gombra, és piszkáljátok meg a csengettyűt is. Ha esetleg támogatnátok a munkánkat, akkor a csatornatagság és a szuperköszönet segítségével ezt is megtehetitek - végtelen hála jár, ha így tesztek. 

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)