Hirdetés

Szerinted is ezek voltak az utóbbi évek tényleg legjobb játékai?

|

Ezek voltak az elmúlt tíz év abszolút legjobb játékai, legalábbis a The Game Awards szerint.

Hirdetés

2014 óta minden évben hatalmasra nyitott szemekkel figyeljük a The Game Awards show-t, ahol bemutatkozni egy halom új megjelenés, friss infókat kapunk a legjobban várt játékokról, és persze cseppet sem mellékesen egy halom díjat is kioszt Geoff Keighley és csapata.

Értelemszerűen a legnagyobb durranásnak az év játékának járó elismerés számít, legújabb videónkban pedig mi most azt szedtük össze, hogy 2014 és 2023 között mely tíz videojáték nyerhette el ezt a csekélynek semmiképp sem mondható elismerést. 

Hirdetés

A felsoroltak közül egyébként nektek melyik játék a személyes kedvencetek?

Ha a jövőben sem akartok lemaradni friss videós tartalmainkról, mindenképp iratkozzatok fel a GS YouTube-csatornájára, valamint állítástok be a csengettyű segítségével az automatikus értesítéseket is. Ha még esetleg támogatnátok is a munkánkat, akkor a csatornatagság vagy az egyszeri szuperköszönet segítségével erre is lehetőségetek van.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)