Hirdetés

Szerinted sikeresek lesznek ezek a játékok, vagy csalódni fogunk bennük?

|

Videóban is végigmegyünk az öt, szerintünk bukásra ítélt, és öt másik, sikeresélyes idei játék listáján.

Hirdetés

A múlt héten bátorkodtunk végighaladni a 2021-re várható megjelenések listáján, és kiemeltünk tíz címet, melyek kapcsán megtippeltük, sikeresek lesznek-e, vagy a süllyesztőben végzik. Simán lehet, hogy rosszul mértük fel a helyzetet, és aminek a vesztét jósoltuk, valójában az év egyik legjobbja lesz, vagy amit sikeresnek véltünk, hamar a feledés homályába merül, de ez a szép ebben.

Cikkünket már olvashattátok, de ha a videós formátumot jobban preferáljátok, görgessetek lejjebb, és kattintsatok a gombra, ami gyanúsan úgy néz ki, mint a lejátszást indító gombok általában.

Hirdetés

Ha tetszett, amit láttatok, feltétlenül iratkozzatok fel a csatornánkra, sőt, már a csatornataggá válás lehetősége is él - hálásak leszünk érte, és még jobb tartalmakat hozunk nektek cserébe. De előbb ez:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)