Hirdetés

Szerintünk ezek a legjobb Pókember játékok - te mit gondolsz?

|

Összeszedtük az utóbbi évek legjobb Pókember játékait.

Hirdetés

Nagyon hosszú múltra tekintenek vissza a Pókember játékok, hiszen az első több mint 40 éve jelent meg, az elmúlt évtizedekben pedig kaptunk egy csomó hol jobb, hol rosszabb próbálkozást. Mi most az előbbi halmazt próbáltuk meg alaposan átnézni, az alábbi videóban pedig mesélünk is egy keveset azokról az adaptációkról, amik szerintünk a legjobbak lettek. 

Nyilván egy ilyen lista mindenképpen erősen szubjektív, szóval lent a kommentek között bátran szálljatok vele vitába, dobjátok be saját kedvenceitek sorrendjét, vagy egyszerűen írjátok meg, számotokra melyik minden idők legkedvesebb pókemberes videojátéka, és főleg miért.

Hirdetés

Mondanunk sem kell, az Insomniac Games munkássága teljesen új szintre emelte a Pókembert a középpontba helyező címek minőségét, de azért bőven akadtak az ezt megelőző években is emlékezetes alkotások. Róluk is szó esik ebben a videós toplistában. 

Ha tetszett nektek ez a videó, akkor egy like-kal tudtok megjutalmazni minket, a csengettyűvel pedig azt biztosíthatjátok be, hogy a jövőben se maradjatok le hasonló tartalmakról, továbbá sosem késő feliratkozni. Ha esetleg támogatni szeretnétek minket, akkor a csatornatagság és a szuperköszönet funkciót segítségével erre is lehetőségetek van. 

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)