Hirdetés

Szerintünk ezek voltak 2023 legjobb játékai

|

Összeszedtük azokat a 2023-as videojátékokat, amiket mindenképp érdemes pótolnod, ha még nem toltad végig őket.

Hirdetés

Hamarosan egy videojátékos szempontból igencsak tartalmas évet fogunk magunk mögött tudni, ami iparági szempontból talán inkább a számos leépítés miatt lesz emlékezetes, ugyanakkor megjelent egy halom olyan cím, amire még hosszú ideig emlékezni fogunk. 

Éppen ezért ezúttal év végi videónkban nem azon kellett agyalunk, hogyan kaparjunk össze egy top 10-es listát, hanem inkább az jelentett gondot, hogy mit hagyjunk esetleg le róla. Alább ezt a videót találjátok meg, benne a 2023-as év szerintünk legjobb 10 játékával. 

Hirdetés

A lista persze mint mindig, most is teljesen szubjektív, úgyhogy lent, a kommentek között jöhetnek majd a saját kedvenceitek is!

Hamarosan újabb tesztekkel, kritikákkal, toplistákkal jelentkezünk, ezekért is érdemes feliratkozni a csatornánkra, ha pedig támogatni szeretnétek a munkánkat, a csatornatagság mellett a szuperköszönetet segítségével ez a lehetőség is adott. Hálásak vagyunk minden ilyen kedvességért!

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)