Hirdetés

Te tudtad, hogy mi volt eredetileg a Tomb Raider széria főhősnőjének neve?

|

Annyit segítünk, hogy akkor még bizony nem Lara Croft.

Hirdetés

Elég valószínű, hogy Lara Croft nevét még azok közül is sokan ismerik, akik életükben nem indítottak el egyetlen egy Tomb Raider játékot sem, a széria főhősnője ugyanis a játékipar ikonikus karakterévé vált, illetve a popkultúra (és ezzel együtt a farsangi vagy halloweeni jelmezversenyek) megkerülhetetlen szereplőjévé avanzsált. 

Ugyanakkor kevesen tudják, hogy az alkotók eredeti tevei szerint egyáltalán nem Lara Croft lett volna a főhős neve, sőt a legelső vázlatrajzokon még nem is egy női karakter, hanem egy Indiana Joneshoz hasonló kalapos, ostoros figura jelent meg. Aztán persze minden megváltozott, erről mesélünk az alábbi videóban.

Hirdetés

Ha a jövőben is szeretnétek, hogy jelentkezzünk ilyen rövidebb, videojátékos, filmes, vagy hasonló geek témákhoz kapcsolódó érdekességekről szóló videókkal, akkor bátran írjátok meg ezt lent, a kommentek között!

Ha egyetlen új feltöltésünkről sem akartok lemaradni, csapjatok rá a feliratkozás gombra, és piszkáljátok meg a csengettyűt is. Ha esetleg támogatnátok a munkánkat, akkor a csatornatagság és a szuperköszönet segítségével ezt is megtehetitek.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)