Hirdetés

Te tudtad, hogy ténylegesen kié egy Oscar-díj?

|

Megkapja örökre a díjat a nyertes és azt tehet vele, amit csak akar? Videóban mesélünk erről.

Hirdetés

Gondolkodtál már azon, hogy tényleg megkapják-e az Oscar-díjat azok, akik nyernek a gálán? Haza is vihetik és azt tesznek vele vajon, amit csak akarnak? Nos, egészen konkrét válaszokkal szolgálunk az alábbi videóban, ugyanis az Akadémia 1950-ben hozott egy szabályt, amely még ma is érvényes.

Erről mesélünk most nektek egy rövid videós magyarázóban, amiből az is kiderül, hogy esetleg árverések gyakori látogató lennétek, miért csak 1950 előtt kiosztott Oscar-szobrocskákkal fogtok találkozni.

Hirdetés

Az Oscar még mindig az egyik - ha nem a - legrangosabb, és kétségkívül a legszélesebb körben ismert filmes elismerés, amit kaphatnak a szakmabeliek. Alább megnézheted, hogy Steven Spielberg például megtehetné-e, hogy eladja őket az Amazonon. 

Ha a későbbi videóinkról sem akartok lemaradni, érdemes feliratkoznotok a csatornánkra. Amennyiben pedig még támogatnátok is a munkánkat, arra a csatornatagság és a szuperköszönet funkciók kínálnak lehetőséget. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)