Hirdetés

Teljesen más játék lett volna az első The Sims, ha maradnak az eredeti koncepciónál

|

Videóban mesélünk arról, hogy a korai tervek szerint milyen lett volna a The Sims.

Hirdetés

Nem véletlen, hogy annyi folytatást, és főleg annyi kiegészítőt megélt már a The Sims széria, ami anno még 2000 februárjával indult el. Az életszimulátor rajongótábora tényleg hatalmas, pedig kevesen múlott, hogy Will Wright végül egy teljesen más játékot tett le az asztalra. 

Az alábbi videóban arról mesélünk nektek röviden, hogy a korai elképzelések szerint miben lett volna más az első The Sims, és végül miben, hogyan tértek el ettől a fejlesztők a kész játékban. 

Hirdetés

Ti is gyűrtétek az első The Simset? Írjátok meg kommentben! 

Ha ez a videónk is elnyerte a tetszéseteket, iratkozzatok fel a csatornánkra, illetve nyomjátok be a csengettyűt is, hogy értesítést kapjatok minden friss feltöltésről. Amennyiben támogatni is szeretnétek a munkánkat, a csatornatagság vagy a szuperköszönet funkciók segítségével erre is lehetőségetek van. 

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)