Hirdetés

Tényleg az Elden Ring a FromSoftware legjobb játéka?

|

Videóban mesélünk a hamarosan megjelenő Elden Ringről, melynek immár teljes verzióját napok óta nyúzuk.

Hirdetés

Pénteken jelenik meg az év egyik legjobban várt játéka, Hidetaka Miyazaki következő nagy műve, az Elden Ring, amit mi már gyötrünk egy ideje, több mint 40 játékóra és pár főboss után, valamint a 80. karakterszinthez közeledve pedig immár olyan szerencsés helyzetben vagyunk, hogy véleményt is alkothatunk róla. 

Tesztünk természetesen el is tudjátok olvasni, alább viszont videós formában találjátok meg azt, mit gondolunk mi az Elden Ringről. 

Hirdetés

A FromSoftware újdonsága teljesen új szintre emeli az egész soulslike műfajt, és bár világosan a Dark Souls alapvetéseire épít, ezzel párhuzamosan annyit újít, hogy joggal követel magának saját helyet. A tartalom mennyisége pedig egészen megrészegítő, okkal lett ennyire hosszú a mi videótesztünk sem. 

Ha tetszett nektek ez a videó, iratkozzatok fel és bökjétek be a csengettyűt. Amennyiben támogatni is szeretnétek a munkánkat, akkor erre a csatornatagság funkcióval van lehetőségetek, nagyon szépen köszönünk minden támogatást!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)