Hirdetés

Tényleg az év játéka lehet a Final Fantasy VII Rebirth?

|

Elképesztően sikerült a Final Fantasy VII Rebirth, most részletesen elmondjuk, hogy miért.

Hirdetés

Írott formában már olvashattátok tegnap óta a Final Fantasy VII Rebirthről készült tesztünket, de természetesen egy ilyen sokak által már hosszú ideje várt cím esetében nem maradhatott el a videós verzió sem, alább ezt tudjátok megnézni.

A helyzet pedig bizony az, hogy megérte ennyit várni a Final Fantasy VII Rebirth érkezésére, ugyanis egészen elképesztő játékot szállított le a Square Enix mind annak mélységét, mind méreteit tekintve. Ha mindent fel akartok fedezni a Rebirthben, akkor simán 100 óra fölötti játékidővel érdemes számolni, arról pedig az alábbi videóban mesélünk, hogy ez a tetemes idő egészen pontosan mivel is lett kitöltve. 

Hirdetés

Ha már elérhetővé vált a játék, lent a kommentek között természetesen várjuk a ti saját véleményeiteket is, bátran meséljetek arról, hogy nektek mennyire jött be a Final Fantasy VII Rebirth!

Ha a későbbi videóinkról sem akartok lemaradni, érdemes feliratkoznotok a csatornánkra. Amennyiben pedig még támogatnátok is a munkánkat, arra a csatornatagság és a szuperköszönet funkciók kínálnak lehetőséget. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)