Hirdetés

Tényleg Kang a Marvel legparább főgonosza?

|

Aki azt hitte, hogy ezt a kérdést A Hangya és a Darázs: Kvantumánia fogja megválaszolni, annak még picit várnia kell.

Hirdetés

Megnéztük a héten a hazai mozikban is debütáló új Marvel-filmet, A Hangya és a Darázs: Kvantumánia kapcsán készült kritikánkat pedig már olvashatjátok is. Ahogy azonban azt már hosszú ideje megszokhattátok nekünk, a kritikák és a tesztek nem maradhatnak mozgóképes átirat nélkül, így természetesen az új MCU-s kaland esetében sem kell nélkülöznötök a videós verziót, ezt alább találjátok.

A Hangya és a Darázs: Kvantumánia egyik legfontosabb hozadéka Kang (egy újabb verziójának) debütálása volt, és elvitathatatlan, hogy az ikonikus antagonistát alakító Jonathan Majors egy kiváló színész, most is remekül alakított. Azonban mégsem kerültünk közelebb ahhoz a nagy fenyegetéshez, aminek a hatodik fázis végén kellene kicsúcsosodnia.

Hirdetés

Van, akinek pont ez jelenti majd a megnyugvást, míg másokat szomorúsággal tölthet el, de az a helyzet, hogy A Hangya és a Darázs: Kvantumánia minden szempontból egy átlagos Marvel-mozi. Aki ezeket szereti, az nem csalódhat nagyot, az viszont, aki a Marvel Studios kísérletezőbb (és ezáltal kiemelkedőbb) projektjeit szereti jobb, ezúttal nem fogja megtalálni a számításait.

Videós kritikánkban részletesen kifejtjük, hogy miért van ez:

Ha egyetlen új feltöltésünkről sem akartok lemaradni, csapjatok rá a feliratkozás gombra, és piszkáljátok meg a csengettyűt is. Ha esetleg támogatnátok a munkánkat, akkor a csatornatagság és a szuperköszönet segítségével ezt is megtehetitek.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)