Hirdetés

The Boys 2. évad kritika - szuperek, de nem hősök

|

Még véresebb és még brutálisabb lett a The Boys 2. évada, spoileres kritikánkban pedig arról is szó esik, hogy maradt-e idő a pörgő cselekmény mellett a karakterek kibontására is.

Hirdetés

Az Amazon felbátorodva a The Boys első évadának sikerén, még a második szezon elrajtolása előtt berendelte a folytatást, annyira biztosak voltak a dolgukban. Mi most az utóbbiról mesélünk nektek legújabb videós kritikánkban.

Ahogy az American Pie Presents: Girls' Rules esetében történt, most is testvéroldalunk, a Puliwood egyik cikkét dolgoztuk át videóvá, az eredeti, írott The Boys 2. évad kritikát ott találjátok meg - ezt Molnár Dávid írta.

Hirdetés

A második évad lezárása után elmondható, hogy a The Boys alkotói nem finomkodtak, brutalitásból és vérből nem volt hiány. Az alábbi videokritikában részletesen kitárgyaljuk az egész második szezont, szóval innentől masszív SPOILERVESZÉLY következik, ennek tudatában indítsátok csak el a videót.

Ha a jövőben is szívesen néznétek a játéktesztek és más videojátékos tartalmak mellett film- és sorozatkritikákat is a csatornánkon, akkor bátran iratkozzatok fel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)