Hirdetés

The Last of Us Part II - bejelentették a megjelenési dátumot

|

A Naughty Dog egy rövid, de annál örömtelibb előzetessel rántotta le a leplet a The Last of Us folytatásának megjelenéséről. Nem kell rá fájóan sokat várni.

Hirdetés

Egyértelműen mindenki azért várta a Sony aktuális State of Play livestreamjét, mert előre beharangozták, hogy kiemelt szerepet fog benne kapni a The Last of Us Part II. Bár túl sok időt végül nem kapott a folytatás az előadás során, azonban így is elégedettek lehetünk. 

Hirdetés

Egyrészről a Naughty Dog egy pofás előzetessel hivatalosan is megerősítette a The Last of Us Part II megjelenési dátumát, amely 2020. február 21-én esedékes, kizárólag PlayStation 4-re. Másrészt az a trailer, amellyel bejelentették ezt egy elképesztő játékot ígér, amelyben fel fog bukkanni egy olyan régi ismerős is, akit a rajongók már régóta szerettek volna viszontlátni. Nézzétek csak: 

Akinek kihagyott volna pár dobbanást a szíve a hír hallatán, azok kedvéért megismételjük: a The Last of Us Part II 2020. február 21-én jelenik meg PS4-re.

Mennyire várós?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)