Hirdetés

The Last of Us Part II spoileres podcast a játékról és a botrányokról

|

Mazur, HP, Csirke és vendégként Kiss Imi gyűlik össze egy alapos és nehéz beszélgetésre a The Last of Us Part II elemzése és az elképesztő botránycunami kapcsán.

Hirdetés

The Last of Us Part II tesztünkben még értelemszerűen tartózkodtunk bármiféle spoilertől, és a játék körül keringő tévhiteket is úgy próbáltuk eloszlatni a megjelenés után, hogy a lehető legkevésbé kelljen belemenni magába a történetbe. Most viszont ledobjuk a láncokat, és egy podcastben alaposan kitárgyaljuk a sztorit, annak fordulatait, ránk gyakorolt hatását, és persze nem maradhat szó nélkül a játék megjelenését megelőző és az azt követő balhé sem.

Hirdetés

Mindebben az Unlimited csatornáról is ismert Kiss Imi lesz a partnerünk, akit egyébként is jó sokat láthattátok már nálunk a Game Pass Online Fesztivál alatt. Mazur, HP és Csirke lesznek Imi beszélgetőpartnerei, maga az adás pedig ma, egészen pontosan 18 órakor startol el, és nagyjából addig tart, amíg lesz mondanivalónk a The Last of Us Part II-ról. És maradjunk annyiban, van bőven mit mondanunk a Naughty Dog játéka kapcsán. 

Ha eztán sem szeretnél lemaradni videós tartalmainkról, akkor bátran iratkozz fel a GameStar Hungary YouTube-csatornára:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)