Hirdetés

The Legend of Zelda: Breath of the Wild livestream - visszatérünk Hyrule birodalmába

|

EndreMan ezúttal Csirkével folytatja a legújabb The Legend of Zelda kalandot.

Hirdetés

Megállíthatatlanul dübörögnek a GameStart Live adósok, a keddi The Legend of Zelda: Breath of the Wild livestream után ismét visszatérünk Linkhez és az új Nintendo Switchhez.

Már olvashatjátok hatalmas Nintendo Switch összefoglalónkat, amiben minden fontos információt összegyűjtöttünk az új konzollal kapcsolatban, de természetesen a technikai paraméterek mellett az sem elhanyagolható, hogy milyen a játékfelhozatal az új masinára. Az első címek közül a legerősebb mindenképpen a The Legend of Zelda: Breath of the Wild, amit ma Csirke és EndreMan fog nyúzni. A tervek szerint 17 órakor kezdünk, tartsatok velünk!

Ne maradjatok le egyetlen videónkról sem, iratkozzatok fel a GameStar YouTube-csatornájára.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)