Hirdetés

Titeket zavarnak ezek a videojátékos klisék?

|

A filmekben rengeteget ostorozzuk őket, de a videojátékok esetében ritkábban esik szó a hatalmas klisékről.

Hirdetés

Nem csak a hollywoodi mozifilmek vannak tele unalomig ismételt klisékkel, a videojátékok világa sem mentes tőlük. Elég csak a vörös robbanó hordókra, vagy a varázslatos módon regenerálódó életerőre gondolni. Persze ezeknél jóval több klisé vált a mindennapok szerves részévé, az alábbi videóban most ezek közül szemezgettünk párat.

Ezek a klisék persze nem feltétlenül zavarók, sőt vannak, amik nélkül gyakorlatilag elképzelhetetlen lenne egy játék 2022-ben, de azért mégis érdekes, mennyire általánossá váltak ezek a megoldások. 

Hirdetés

Mint minden lista, ez is a végtelenségig bővíthető, mi pedig kifejezetten ösztönözni is szeretnénk benneteket erre: lent, a kommentek között bátran dobjátok be azokat a videojátékos kliséket, amik esetleg a mi gyűjtésünkből most valamiért kimaradtak!

Ha tetszett nektek ez a videó, iratkozzatok fel és bökjétek be a csengettyűt. Amennyiben támogatni is szeretnétek a munkánkat, akkor erre a csatornatagság funkcióval van lehetőségetek, nagyon szépen köszönünk minden támogatást!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)