Hirdetés

Top 10 játék, amiben nyaralni mehetünk

|

Ilyen-olyan okokból idén nehezebb megoldani a nyaralást, de ha beéritek virtuális utazásokkal, ezek a játékok remek úticélokat kínálnak!

Hirdetés

A lazítások ellenére a világ rendje nem állt helyre, és még egy jó ideig nem is fog, sőt, úgy néz ki, újabb korlátozásokra lesz szükség. Néhányan megpróbálkoztak a külföldi utazásokkal, de ez egyelőre több szempontból is kockázatos. Akinek nagyon mehetnéke van, jobban teszi, ha belföldi úticélt választ.

Hirdetés

A legkevesebb rizikót persze az jelenti, ha a hűvös szobában maradunk - bár úgy nehéz némi nyári színt felszedni, meg a kádban ülni se ugyanaz, mint egy tóban vagy tengerben áztatni napmelegtől felhevült testünket. Számos játék jelent meg, ami gyönyörű tájakra vitt minket, és ezen tájak gyönyörűségét még úgy is lehet élvezni, hogy közben őrültek vagy zombik vadásznak ránk. Az alábbi videóban kiemeltünk tizet, de bátran írjátok meg kommentben, hogy ti mivel bővítenétek a listát!

És persze feliratkozni se felejtsetek el, az is jót tesz a közérzetnek!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)