Hirdetés

Újabb The Last of Us Part II livestreamben folytatódik Ellie bosszúhadjárata

|

Ma délután Kaci folytatja a The Last of Us Part II-t, ne maradjatok le az élő adásról!

Hirdetés

Múlt csütörtökön HP-val estünk neki egy élő adás keretében a The Last of Us Part II-nak, a mai napon pedig Kaci pontosan onnan folytatja majd a sztorit, ahol mi abbahagytuk azt. Ellie és Dina legutóbb épp egy elég szorult helyzetbe kerültek, szóval a folytatásban rögtön magas fordulatszámon pörög majd a cselekmény.

Hirdetés

A mai livestream a tervek szerint 17 órakor kezdődik (persze mind mindig, pici késés most is elképzelhető, de igyekszünk pontosak maradni), szóval még bőven van időtök megrendelni hozzá a pizzát, bekészíteni valami jeges innivalót, aztán már csak hátra kell dőlnötök, és élvezni a látottakat. 

Ha a jövőben sem szeretnél lemaradni legújabb videóinkról, akkor mindenképp iratkozz fel a GameStar Hungary YouTube-csatornára:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)